Tarieven

Tarief en vergoeding Psypact

Wat kost therapie bij Psypact?

Een individueel consult of intake kost euro 95,00 per sessie en duurt 45 minuten.Voor relatietherapie is het tarief euro 125,00 per sessie van 60 minuten.

Annulering
Als je verhinderd bent moet je dat 48 uur (2 werkdagen) van te voren laten weten, zodat we nog iemand anders kunnen inplannen. Verhinderingen die korter dan 48 uur worden doorgegeven moeten helaas in rekening worden gebracht.

Betaling
De betaling kan bij Sabine van der Hulst contant voldaan worden of vooraf overgeschreven worden op de bankrekening. Je kunt ook direct na afloop van het consult contact betalen. Indien je internet op je telefoon hebt, kun je via de app van je bank betalen.

De betaling bij Yvonne Ludwig gebeurt middels een factuur, die na elke tweede sessie, via de mail naar je wordt gestuurd.

Hoe vaak je komt is afhankelijk van jouw situatie. De duur van de therapie wordt in overleg met jou bepaald en varieert van een paar gesprekken tot een langere periode.

Vergoeding van de therapie bij Psypact

Sommige zorgverzekeraars vergoeden onze therapie of vergoeden een bepaald aantal sessies. Hoewel rouw en verlies, relatie therapie en aanpassingstoornissen (http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/80248-wat-is-een-aanpassingsstoornis.html) normaal gesproken niet worden vergoed, is er bij ons kans dat er wel (gedeeltelijk) vergoed wordt, zonder dat het eigen risico hoeft worden aangesproken. Wij geven alternatieve/complementaire hulp.

Wij zijn beiden psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en aangesloten bij het NFG (en het RBCZ) http://www.de-nfg.nl/zorgverzekeraars.html. Mocht jouw verzekering staan op de site van vergoedingen (alle vakgroepen, UVIT of RBCZ) en je bent aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg, dan moet deze verzekering (deels) vergoeden, zonder dat daarbij jouw eigen risico wordt aangesproken. Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Sommige zorgverzekeraars vergoeden alleen BIG geregistreerde psychologen of eerstelijnspsychologen. Dat zijn wij niet. Als vergoeding belangrijk voor je is bij de keuze van een psycholoog, kun je dat het beste even navragen bij je verzekeraar.

Heb je nog vragen, bel gerust of stuur even een mailtje.