Sabine van der Hulst

Clienten van Psypact vertellen

Een aantal clienten schreven een stukje over hun ervaringen bij Sabine van der Hulst

“Sabine heeft mij, in vrij korte tijd, geholpen om een ander beeld van mijzelf te krijgen. Zowel om dit beeld positiever te maken als beter in te zien wie ik ben, wat ik nodig heb en waarom ik dingen doe.
Voor mij is dit erg prettig geweest omdat ik me ongelukkig voelde. Na de behandeling weet ik dat als er iets negatiefs gebeurt, dit niet meteen iets over mij als persoon zegt. Ook weet ik dat ik er veel aan heb om zaken te overwegen en ze af te sluiten in plaats van het door te laten malen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van dingen die ik geleerd heb en waar ik nu zelf mee verder ga. Sabine is een fijne therapeut, ze luistert goed, stelt de juiste vragen op een duidelijke manier en geeft je de ruimte je verhaal te doen en gevoelens te uiten. Al met al is het een fijne ervaring geweest en heb ik er veel aan gehad”.

“Van kind naar jong volwassen overschakelen is geen makkelijke periode. Met de hulp van Sabine heb ik mezelf een nieuw leven ingeblazen en is mijn zelfvertrouwen weer hoog op pijl. Sabine neemt de tijd voor je, is een luisterend oor en komt met goede bruikbare tips en adviezen.
Ik had nooit kunnen denken dat ik na zo’n korte tijd al zoveel sterker in het leven zou staan. Dat Sabine ook goed met jongeren kan werken ben ik het bewijs van, Bedankt!”
 

“Wij zijn sinds een tijd voor relatietherapie bij Sabine. Door de gesprekken met haar heeft onze relatie weer toekomst. Sabine kan geweldig goed luisteren en daardoor de vinger op de pijnlijke plek leggen.
Ze behandelt ons met veel respect en geeft ons inzicht in het probleem waardoor wij samen kunnen werken aan een oplossing. Zonder deze therapie was onze relatie zeker weten gestrand, maar gelukkig zien we door Sabine waar we aan moeten werken en hebben we weer een toekomst samen.”

“De coaching van Sabine van der Hulst heeft mij geholpen om mijn kracht terug te vinden, waardoor ik op een constructieve manier met een conflict op mijn werk om kon gaan. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn ontslag in te dienen, maar op zo’n manier dat het geen negatieve gevolgen voor mij heeft gehad.
Terugkijkend op de afgelopen periode, heb ik Sabine’s directe, to-the-point coaching als heel prettig ervaren”.
 

“Er waren problemen op mijn werk. Een van de maatregelen was ondersteuning van een mental coach. Een begeleider bracht mij in contact met Sabine. Al snel was er een intake gesprek. Dat ervaarde ik als zeer positief, omdat de zogenaamde klik ontstond. Sabine kwam op over als een vertrouwd persoon, waarbij ik, zonder enig terughouden mijn ei kwijt kon.

Na de intake hebben we een serie van gesprekken gehad. Alle onderwerpen, die betrekking hadden over mijn werk zijn aan de orde gekomen. We hebben rollen spellen gedaan. Ik heb huiswerk meegekregen. Altijd waren de gespreken open en in een goede sfeer. Soms confronterend, maar altijd opbouwend. Tot nu heb ik van deze periode veel geleerd. De houding tot mijn werk is veranderd. Mijn directe leidinggevende is weer heel positief over mij. Zo positief zelfs dat het tot een promotie heeft geleid.

Mijn conclusie daaruit is dat ook de werkgever weer positief is en de problemen zijn opgelost. Dat wil nog niet zeggen dat ik stop bij Sabine. Ik spreek nu met Sabine zo ongeveer een keer maand. Er vallen nog steeds puntjes te verbeteren en er zijn nog steeds onderwerpen te bepreken en dat is heel goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”

“Wat ik knap vind aan Sabine is dat ze je kan laten inzien wat je anders moet doen, zonder over personen te oordelen. Ook mijn man kwam daardoor elke keer ‘opgelucht’ uit de sessies. Ze blijft positief en geeft je het gevoel dat jij het waard bent en dat de relatie het waard is. Ik vond het een luxe om zo aan onze relatie te kunnen werken. Ook het idee dat je terug kunt komen voor een ‘opfrissessie’ spreekt mij erg aan; je kunt de komende tientallen jaren niet overzien en het idee dat je een ‘back up’ hebt is erg prettig”. 

“Al na vier sessies kon ik beter met mijn neerslachtige gevoelens omgaan. Soms kom je er zelf even niet meer uit. Met begeleiding van Sabine heb ik geleerd mezelf beter te begrijpen”.

Ik vind het heel bijzonder hoe Sabine in korte tijd de kluwen in mijn hoofd wist te ontwarren. Daarnaast heeft ze me handvatten gegeven om dit in de toekomst te voorkomen. Hierdoor heb ik het gevoel de touwtjes weer zelf in handen te hebben. En dit allemaal door middel van een aantal fijne, natuurlijke gesprekken.’ 

“Ik ben heel goed geholpen bij Psycholoog Leiden. Met gerichte – en op de situatie en het moment afgestemde vragen – wist Sabine van der Hulst snel weer orde en rust te brengen in mijn gedachten en zorgen. En wat ik ook erg prettig vond: geen lange behandeltrajecten als je daar geen behoefte aan hebt. Je stemt het hele proces met elkaar af. Heel fijn”.